Hermods Novo, logga in
Hjälp mig, jag kan inte logga in!

Jag har glömt lösenordet.
Återställ lösenordet

Jag har inte fått några inloggningsuppgifter.
Titta i skräpposten så mailet med lösenord inte hamnat där

Har vi rätt mailadress till dig? Vi skickar information till den mailadress som vi fått i samband med anmälan. kontakta oss!

Jag har glömt e-postadressen eller användarnamnet jag använder för att logga in.
Kontakta oss!

Finns inte din kurs registrerad hos oss?
Om du inte fått inloggningsuppgifter 2 dagar innan din kursstart, kontakta oss!

Är ditt konto aktivt?
Om du inte har några pågående kurser eller e-läromedel, inaktiveras ditt konto automatiskt efter 8 veckor. Ditt konto blir åter aktivt om du får en ny kurs. Behöver du komma i kontakt med oss, hittar du kontaktuppgifter här!

Inloggningssättet kommer att ändras i Novo den 11 juni

Hermods arbetar ständigt med att förbättra användarupplevelsen och säkerheten för våra användare. Som en del av arbetet med säkerhetsåtgärder, utvecklar vi för närvarande en multifaktorautentisering (MFA) för inloggning i vår lärplattform Novo.

MFA är en säkerhetsmetod som kräver att användare verifierar sin identitet genom att tillhandahålla två eller flera autentiseringsfaktorer innan de får åtkomst till sina konton.

Detta kommer att innebära att du som användare i Novo kommer att få logga in via Bank ID eller Freja eID. Om du inte redan har någon av dessa, kan du redan nu skaffa någon av dem.

För dig med skyddad identitet eller TF personnummer så kommer du att logga in med ett annat användarnamn och lösenord. Information kommer skickas till din e-post innan 11 juni.

Ändringen kommer att ske tisdag 11 juni 2024, så du måste skaffa Bank ID eller Freja eID innan detta datum.

Hermods Novo, systemkrav

Hermods Novo är anpassad för de vanligaste webbläsarna (Chrome, Firefox, Safari, Internet explorer och Edge) på PC, Mac och mobila enheter.
Kontrollera att du har den senaste versionen av din webbläsare.

Vissa kursmoment är inte anpassade för mobila enheter med små skärmar. I dessa fall rekommenderar vi att använda PC, Mac eller surfplatta.

Logga in

© 2024 Hermods AB Alla rättigheter reserverade Systemkrav